ODEON og Radisson Blu Hotel H.C. Andersen

Hard Rock yoga Live i ODEON


Dato og tid

Lørdag d. 5. maj 2018 kl. 19:30 til 21:30

Tilmeldingsfrist

Lørdag d. 5. maj 2018 kl. 09:00

Sted

ODEON
Odeons Kvarter 1
5000 Odense C
Denmark

Arrangør

ODEON Social
+45 65441160
kh@odeonodense.dkEnestående kulturevent der forener yoga med ørehængende livespillet rockmusik


Sammen med det det århusiansk-københavnske band ”Smooch”, og yogaunderviser, Henrik Thorndal Machon, kan du nu opleve vinyasa-yogaens dynamiske flow smelte sammen med en perlerække af velspillede rockklassikere i en musikalsk yogaoplevelse ud over det sædvanlige.
Det er første gang Byens Scene danner rammerne omkring denne ”uortodokse” yogaklasse og ”aktive” koncertoplevelse der, så vidt vides, er helt uden fortilfælde i dansk yoga- og rockhistorie. Så er du til yoga og musik, vil Hard Rock Yoga Live med garanti bevæge dig i både krop, sind og øregang.
Arrangementet er for alle med attitude, åben nysgerrighed og et indre legebarn.
Efter opløftende 90 minutters yogapraksis byder ODEON Social på lidt til ganen og mulighed for hyggelig snak og socialt samvær.

Husk at medbringe egen yogamåtte.

Smooch

Bandet består af fire flotte fyre der leverer rock- og popmusik på velspillende og gammeldags manér. Med deres helt egen stil, spiller de alt det gode fra de glade 80’ere til nutidens største hits og på bedste vis frembringer alt det seje og rå ved livemusikken.


Henrik Thorndal Machon

For mig hænger musik og yoga sammen i begrebet flow, og begge elementer kan bidrage til større livsglæde og vitalitet. I min undervisning forsøger jeg at bringe dette til live gennem en seriøs men udogmatisk og legende tilgang til yoga. Hard Rock Yoga Live er på fineste vis kulminationen på mit mangeårige arbejde med yoga og musik.


OBS! Tilmeldingsfrist den 28. april.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

ODEON Social
+45 65441160
kh@odeonodense.dk